Hoba Steel Floors

NIEUW Unieke vloerproducten uit RVS en Blauwstaal

Zowel vorm als materiaal maken de ruimte. Dit duitse staalbedrijf combineert deze twee facetten in een ongelooflijk mooi concept, in verscillende vormen en texturen. De RVS en blauwstalen SPIN vloeren worden wereldwijd gebruikt in de openbare ruimtes waar veel mensen gebruikt van maken. Niet alleen liften en roltrappen zijn robuust uitgerust met metaal; ontwerpers hebben metalen vloeren ontdekt en gebruiken ze in hun projecten.

Wij hebben sinds 2016 het agentschap voor Nederland, maar al sinds 1987 produceert Hoba Steel SPIN tegels met modulaire afmetingen en individuele vormen voor professioneel gebruik. Ze zijn in staat om samen te werken met architecten en ontwerpers en innovatieve manieren te vinden om hun behoeften te ontwikkelen. SPIN tegels met de hoogste kwaliteit en design eigenschappen voor uw cutting-edge en innovatieve ideeën.

Door het speciaal ontwikkelde backing systeem kunnen de tegels en stroken door vloerenleggers of tegelzetters eenvoudig verwerkt worden.

Een edel materiaal toont zijn effect; roestvast staal is modern, individueel en creatief te gebruiken. SPIN ® - roestvast stalen tegels biedt u zeven verschillende oppervlakken in vijf hoogtes. Of het nu compleet RVS of in combinatie met ander vloer- of wandbekleding, een briljante prestatie is gegarandeerd.

Door het speciaal ontwikkelde backing systeem kunnen de tegels en stroken door vloerenleggers of tegelzetters eenvoudig verwerkt worden. Van een totale hoogte van 2,5mm tot 20mm is mogelijk. Tegels, stroken, platen, mozaik en plinten, kijk voor de te verkrijgen afmetingen op de Hoba-Steel website.
Een zeer mooie natuurlijk gevormde kleur en effect kunt u verwachten van de blauwstalen vloeren.

Het oppervlak SPIN Ferrit (Blauwstaal) is geen roestvast product. SPIN Ferrit is een warmgewalst staal dat tijdens het afkoelen deels kobaltblauw kleurt aan de randen. In de grootste gebieden is de kleur staalgrijs met lichte nuances. Ook ingerolde slakken zijn kenmerkend voor deze natuurlijke oppervlakte. In sommige platen is er lichte roest zichtbaar. De enige oppervlaktebescherming is een waslaag die reeds aangebracht word tijdens de productie. Bij schoonmaak van het product dient deze was als een aanvulling op het reinigingswater toegevoegd worden.

De manier van snijden bepaald de tekening in de tegels/stroken. In de Producs catalogus (onder bij Downloads) kunt u hierover meer informatie vinden. Voor afmetingen klikt u op deze link.
SPIN® SAFE – het orientatiesysteem voor blinden en slechtzienden in ruimtes met publiek karakter. De tactiele platen zorgen voor informatie, oriëntatie, begeleiding en waarschuwing bij gevaarlijke punten.

Dankzij het hoge tactiele-, visuele- en akoestisch contrast word SPIN® SAFE gescheiden van naastliggende vloer. De ribbeltegels en de noppentegels voldoen aan de DIN 32984 norm. De verschillende maten en pasvormen zorgen dat het product naadloos te installeren is icm andere vloeren in een architectonische ruimte. In nieuwbouw naast vinyl, linoleum, tapijt, natuursteen, hout etc. Of bij renovatie of achteraf inbouwen op een bestaande vloer is ook vaak mogelijk. Het SPIN® oriëntatiesysteem is al leverbaar in een dikte van 2,5 mm als aanvullende montage op reeds bestaande harde oppervlakken zoals natuursteen, tegels en coatings.

Voor meer informatie hierover, kunt u hier klikken.


Downloads voor Hoba-Steel

Inspiratie catalogus Hoba Steel

Hierin ziet u de verschillende toepassingsvormen, referentieprojecten en bedrijfsinformatie

Products catalogus

Bevat product specificaties en technische gegevens

Steel Time krant Issue 3/2016

Hoba Steel krant met o.a. de nieuwe entree voor Paleis Versailles en de metalen vloer in het Timmerhuis te Rotterdam

Variaties in Blauwstaal

Hierin ziet u de verschillende variaties van kleuren en kleurvormen die kunnen optreden tijdens het natuurlijke koelproces van Blauwstaal (SPIN Ferrit)

Spin Safe geleidesysteem brochure

Lees meer over ons innovatieve geleidesysteem voor blinden en slechtzienden om uw gebouw barrierevrij te maken.

Hoba steel floor referenties

Hier een selectie van referenties met stalen vloeren

Meer informatie, stalen of een afspraak

.. altijd een ijzer in het vuur hebben..


We maken graag een afpsraak met u om u van meer te vertellen over de mogelijkheden van de producten van Hoba-Steel. Als u meer informatie wenst via de email of post, of als u stalen wilt ontvangen dan kunt u ook onderstaand formulier invullen of ons even bellen. Hoe meer informatie u kunt geven hoe gerichter we u kunnen helpen.

Alvast bedankt en veel plezier met uw ontwerp!

Contact Details

  • info@agentbas.nl
  • Mobile
    +31 (0)6-1013 1105
  • Hotel Innovations / AgentBas
    Smedinge 9
    9471 HS ZUIDLAREN